Beoordelingen van Fusion Plaza Zwolle

Recente recensies van Fusion Plaza Zwolle

5 sterren na 57 reviews

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke sushi gekregen! Het zag er heel mooi uit, met lekkere gember en salade er extra bij, een echte verrassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service. Goed eten voor een fijne prijs. Sushi was heerlijk, evt wensen werd netjes aan voldaan.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse producten, op tijd klaar en goed verzorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer top, hoeveelheid nasi is per eenheid te weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten! En nu ook voor thuis! Zowel in het restaurant of voor afhaal een dikke vette aanrader!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de sushi mix Max, Deze was erg lekker , Enkele minpuntjes voor deze box had er meer soja en wasabi bij gemogen . Maar verder was het prima

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellingen ophalen ging top. Vriendelijke personeel. De sushi was heerlijk. Echt een aanrader.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was mooi op tijd en smaakte, erg lekker dus kortom top .

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goede wokgerechten. Hadden wat meer zakjes sojasaus bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke verwennerij en voor herhaling vatbaar.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heerlijk! De ossenhaaspuntjes waren bij thuiskomst nog super mals en lekker, vooral in combinatie met de gebakken noodles! De service is goed en het personeel super vriendelijk! Zeker een aanrader...

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bakje sla was bovenop de warme bakjes gezet waardoor deze niet meer knapperig was. Verder heerlijk eten en prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super goed! Heel erg lekker. De porties waren precies goed. De sushi was verrassend lekker en heel mooi opgemaakt. De verpakkingen waren mooi en goed en onze kleuter vond de kidsbox geweldig! Een échte aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zoals bij het restaurant was het heerlijk

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke verse sushi! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten echt als vanouds super gedaan.het was echt fantastisch. je krijgt wel waar voor je geld. We komen zeker terug.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, super en nog eens super. Netjes en correct. En gewoon SUPER lekker. Een echte aanrader

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwde kwaliteit van fusion. Wat weinig wasabi en sojasaus bij de sushi. Maaltijden worden geserveerd in fraaie zwarte plastic kommetjes staat nog gezellig ook op tafel ;)

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties en goede kwaliteit!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker gegeten was heerlijk alleen jammer dat het zo snel koud werd wij gaan zeker binnenkort nogmaals weer iets lekkers bestellen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag heerlijke sushi, lamsrack en gamba's besteld Alles was perfect en heerlijk zoals altijd De sushi was mooi opgemaakt (en helemaal compleet met soja, gember, wasabi, zeewier en stokjes) en alles was goed verpakt We hebben weer genoten en het was zeker voor herhaling vatbaar Jullie zijn toppers en hopelijk kunnen we snel weer gezellig bij jullie eten Mvg

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat leuk dat jullie alvast open zijn voor het afhalen. Deze manier van thuis eten voelt een beetje als uit eten zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen. De smaak van de sushi was echt geweldig. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, overduidelijk vers! Net zoals normaliter in het restaurant. Ook de tepanyaki zalm was heerlijk. Het was keurig op tijd klaar en werd corona proof aan mij gegeven. (middels karretje) keurig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed. Perfect verzorgt. Smaak voortreffelijk. Was weer een traktatie. En voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima was erg lekker, alleen jammer dat er maar 2 paar stokjes bij zaten terwijl het voor 7 personen was. En soja saus zou wat meer erbij kunnen! 2 zakjes is wel erg weinig voor 7 personen. Maar verder eten was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk. Dit keer was de Teppanyaki Ossenhaas niet zo erg lekker. Erg taai. Dit hebben wij nog nooit gehad. Altijd is alles super.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

WE vonden het prima voor elkaar!!! Bediening stond al klaar op de afgesproken tijd,super!! Goede porsies,heerlijk verse producten,super tevreden!!!! een aanrader voor de volgende keer!!!!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten en super goed geregeld bij afhalen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen, eten op afgesproken tijd klaar én voldoende. Maar vooral heerlijk gegeten! Bedankt!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was nog lekker warm (wij wonen in Dedemsvaart), was ruim voldoende, smaakte heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar, wij komen snel weer langs!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi!! Gaan we zeker vaker doen!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd, meer dan voldoende en goed van smaak

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is nu even afhalen maar net zo lekker als anders als we komen eten bij jullie.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond wel dat er te weinig sojasaus en wasabi bij zat. Hadden 3 zakjes sojasaus en maar 1 kleine zakje wasabi op 50 stuks sushi.Voor de rest was het prima voor elkaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten. Het was ook mooi verpakt. En op tijd klaar! Smaakte zoals we van jullie gewend zijn, heerlijk! Zeker de moeite waard. En we gaan het vast en zeker nog een keer doen.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed voor elkaar, ruim voldoende, ondanks de rit naar Zwolle alles super warm. We hebben genoten en hopen snel in het restaurant terug te zijn voor een diner, anders zullen we zeker snel bestellen nog eens.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goeie service, goeie kwaliteit. Enige tip; op de site staat (nog) niet hoe groot de porties zijn. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend eten afgehaald, een klein gokje omdat het net nieuw is bij hun en omdat het niet echt duidelijk is wat de hoeveelheid per persoon/portie is Maar 1 gerecht is meer dan genoeg en het was heerlijk. Netjes ingepakt met aluminium folie zodat het na een kleine auto rit van 8minuten nog prima warm was om te eten zeker voor herhaling vatbaar zolang ze nog gesloten zijn wegens de Corona tijd waar we in zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond de porties te klein naar wat je betaalde, verder was het helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoonweg heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke sushi “op afhaal” ... . thuis aan onze eigen tafel genoten! Hartstikke bedankt! En we hopen snel weer echt bij jullie te mogen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten onderweg! Dagje toeren van Drenthe naar Gelderland. Voordat we thuis weggingen nog snel even via het online bestelsysteem op de website onze favoriete gerechten besteld bij Fusion Plaza. Onderweg op opgegeven tijdstip langs gehaald. We waren zelfs wat eerder dan afgesproken tijd maar alles stond al klaar!😀 De vriendelijke gastheer heeft ons geholpen alles in de auto te zetten. Toen we aankwamen na half uur heerlijk gegeten!! Echt top! Alles was nog heel warm. En alles was meer dan voldoende. Echt een aanrader!! Volgende keer komen we weer!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld en het eten was PERFECT !! Top idee om zo toch nog te kunnen genieten van al die heerlijke gerechten .

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld, besteld, betaald en op de afgesproken tijd bij de fusion. Ook daar alles top geregeld!! En het aller belangrijkste het was heerlijk!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, goed geregeld. Had alleen geen idee hoeveel we kregen. Dus handig om erbij te zetten voor hoeveel personen de nasi is. We hadden nu veel te veel.